Zacharias på Debaser i morgon Fredag

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

I morgon kväll (Fredag) hänger vi på Popagandas efterfest på Debaser klockan halv tolv. 

I vårt kök gör vi mer än att laga mycket mat. Vi dansar, repar, spelar, pratar och pratar. Allt måste få tid att pratas om. Idag blev det en sån dag, då mycket kom att handla om det svåra med att bli artist. Att man inte ska förneka sig själv. ”Jag måste tro på mig själv. Vem ska annars göra det?” sa Zacharias.

Jag föreslog att det var lika bra att erkänna ordet ”artist” som något att vara stolt över. Även om det kan låta töntigt att presentera sig som artist. Den här resan är inte bara enkel, men det bästa man kan göra är att va sig själv och ta ett steg i taget.

Kram

Hoppas vi ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *