Premiär för Victoria

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Förra veckan var det premiär för den norska storfilmen ”Victoria”. Vi var bjudna till galapremiär i den stora biografen Colosseum i Oslo. Även om Tehilla bara har en liten roll i den här filmen är det ingen tvekan om att hon gör sin del väldigt bra. Vi tyckte alla om den vackra berättelsen och det ovanligt fina fotot som regissören Torun Lian lyckats trolla fram. Magiskt!

Den av skådespelarna som imponerade allra mest var Jakob Oftebro som spelade mjölnarsonen Johannes. Även långfilmsdebutanten Iben Akerlie glödde. Bill är alltid Bill. Den killen behöver bara visa sig på duken. Hoppas verkligen att filmen kommer till Sverige snart så att ni får se den.

På väg ut från festen efter filmen stöter Tehilla på två fans som har åkt ända från Tyskland för att träffa henne och få hennes autograf. Svinalängorna har nyligen visats i Tyskland och de hade med sig stora bilder på Tehilla som de önskade få signerade. De tyckte att det här var en stor dag att få möta sin stora idol. De skrattade lite generat för de kunde ju inte vara säkra på att Tehilla skulle vara där. Rutinerad som hon är så bjöd hon upp till dans. Att de också fick lillebror på köpet gjorde inte saken sämre. Han spelar ju lillebror Sakari i Svinalängorna eller ”Bessere Zeiten” som den heter på tyska.

Daniel och Tehilla på röda mattan

 

 

Jakob, Tehilla och Daniel

 

Daniel, Tehilla, Iben och Oda

 

 

Bill, Tehilla och jag

 

 

Bill och Junior

 

Tehilla med svenske kollegan Per från Öyevitne

 

 Filmnördarna från Tyskland

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *