Les Miserables

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Första gången jag såg en riktigt stor musikal var när vi precis hade flyttat till Stockholm i slutet på 80-talet. Jag var tjugofem år och satt på fjärde raden på Circus och såg Les Miserables med Tommy Körberg. Aldrig förr hade jag sett något liknande. Det kändes som jag hade kommit till himmelriket! Halleluja!

Nu kan det verka lite konstigt eftersom jag ändå alltid hade haft ett intresse för teater och det kulturella livet. Lite konserter och teatrar i Småland hade jag förstås gått på, men det var först då som jag riktigt tillät mig att bli uppslukad. Och så har det fått fortsätta…

Premiär på fredag och då ska vi gå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *