Mobbare måste fatta!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jag är glad för att mina barn fattat vad som är rätt och vad som är fel. Att de vågar säga ifrån. Som när en klasskompis blir utsatt på nätet! Eller något annat som inte känns okej. Unga människor ska känna hopp och utmaningarna få andas livslust. Ungdomar är viktiga personer. De är ofta ärliga och gillar inte orättvisa. Det är en av anledningarna till att jag älskar tonåringar som inte mobbar. Tack för att ni säger ifrån när ni ser den osminkade sanningen. Så sätts mobbare på plats. Det är att bry sig.

Kram från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *