TV4 Nyhetsmorgon

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

På sista tiden har vi nämnt här hemma att jag och Tobbe ska till TV4:s Nyhetsmorgon den tredje januari. Så idag vid frukosten när jag sa att i morgon gäller det, så var det lika fullt ett ljushuvud som klämde ur sig: ”Va, ska ni va med i TV?”.

Av det drar jag slutsatsen att det som verkligen ska gå in i en människa oftast behöver än längre tids nötande för att gensvar ska väckas. Det, bland annat, hoppas jag kunna prata om i morgon. Att uppväxtmiljön verkligen spelar in för vad vi gör med våra liv. Ingen liten person ska bli uträknad när det finns så mycket roligt att hitta på.

Drömmar behöver inte alltid vara realistiska. Vi har uppmuntrat våra barn att drömma stort och själv har jag tänkt att vad kul det skulle vara att komma till Nyhetsmorgon någon gång. Det finns förstås tusentals människor som har något att säga, men just i det här fallet råkade jag passa ypperligt för det de skulle prata om, eftersom jag har älskat att ta tillvara på barnens talanger och möjligheter under så lång tid. Barns kreativitet intresserar mig mycket. Jag har fått vara med om att hjälpa mina barn att hitta sin kreativa ådra.

Så imorgon kan du slå på teven halv tio så hittar du mig där! Lite pirrigt känns det allt.

I eftermiddag har vi varit och hälsat på lilla nya barnbarnet som föddes igår.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *