Välkommen 2013

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Nu väntar framtiden som ett oskrivet blad. Det är i alla fall så vi brukar säga till varandra sista dagen på året. För vi vill så gärna mena och hoppas att det ska vara så, att nu finns det en ny chans! Jag tror att det behövs mer än en tanke även om det börjar där. Det finns milliontals människor som både längtar efter och behöver en förändring. Jag kan tycka att det är något skrämmande över att tiden går och inte mer blir just förändrat. Ingen vill bli överkörd av tiden eftersom vi mår bäst när vi äger den. Ändå tycks det vara det som människan i det stora hela mest har tappat bort. Så förutom mat till alla som svälter, kläder och någonstans att bo och fred på jorden, så önskar jag dig Tid att hitta dig själv 2013 och ett år då vi hjälper varandra.

Vi firade nyårsafton med hela huset fullt av tonåringar och uppiggande energi.

Fick ett fint tips av en vän som jag lärt känna på Twitter. Så idag letar jag reda på en stor burk. Däri ska jag lägga en lapp varje dag under 2013 med något som jag är glad och tacksam för. Något som hänt under dagen. Ord som gjort verkan.

“inte så särskilt ensam mamma…”

 

 Landgångar tycker jag passar bra.
När vi går in i ett nytt år.

 

 

 Önskelampor till alla.

 

 

 Flickorna hade gjort en stor, fin glassbomb.

 Festligt och alkoholfritt förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *