Tjugofjärde Luckan – Julfest för hemlösa

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Efter en lite annorlunda julafton av det här slaget kan det finnas mycket att säga, men det största är nog det vi alla fått känna. Jag har blivit rörd till tårar många gånger under denna afton. Måste tro att julen också handlar om det här. Då vi människor bjuder till av oss själva och tillsammans får äta oss mätta och uppleva gemenskap och glädje. All barns förväntan i luften kan vara svår att infria på några timmar och hur mycket svårare är det då inte att uppfylla vuxnas stukade önskningar och tappade hopp? Just denna julafton i S:ta Clara här i Stockholm fanns det plats och tid för julens kärna. Fina tacksamma ord som vi kommer att bära med oss in i det nya året 2013.

”Här ser ni oss inte som luffare.”

”Tack för att vi fått vara med och känna oss som släkt till familjen.”

”En kväll som denna ska jag aldrig glömma.”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *