Tjugoförsta Luckan – Hakuna Matata

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

De som inte känner oss skulle nog tycka att vi tagit på oss lite väl mycket nu. Det blir lätt så och jag motsätter mig inte. Just för tillfället räknar jag timmarna av vad som behöver bli färdigt innan julafton. Grejen är den att jag gillar att själv se hur det ska gå, men det viktiga kring jul är gemenskap och det blir det ju oavsett med rätt inställning.

Idag har jag gjort inlagd stekt strömming och fixat allt till julstöpningen i morgon. Några av barnen har varit ute och åkt pulka och så har jag julhandlat. Det finns inget som är så roligt som när det finns pengar på kontot. Ni håller förstås med om att det underlättar så här dagarna innan jul? Då känner jag mig bekymmerslös – Hakuna Matata.

Denna kväll är jag jättetrött så det får vara så här kort. Och för den delen är det OK att vara trött.

 

 

 

Snart kommer det en video med Junior

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *