Åttonde Luckan – Vinterkväll i Stockholm

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Vissa lever som om livet är en tävling. Så lever inte jag. Så tänker inte jag. Jag hoppas att jag lever som jag lär. Men den här dagen har rusat iväg nästan som om den tävlade med sig själv. Satte ner klackarna i snömodden och så drog vi till Gamla Stan med goda vänner. Erkänn att det är det mysigaste som finns att ha roligt tillsammans och att göra gott för andra. Är det inte det livet handlar om? Kan vi leva i förnöjsamhet så faller mycket annat på plats.

Eftermiddagen tillbringade jag på en dansuppvisning. Idag har vi bara levt på. Det är inte så dumt det heller.

Tycker att vi värmer oss med en sång från duktiga härliga Alpha.

Tack och kram!

 http://www.youtube.com/watch?v=kQNm20pLQ6U

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *