Sjätte Luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Vi får vara nöjda med det som är när det inte är som det ska. Mycket av den attityden formade mig som barn av mor och far, men ibland känns det liksom för mycket. Människan är alldeles för komplex för att rutas in.

Stack in till stan för att prata om vad vi ska göra för de ensamma i jul. Jag har aldrig ångrat att jag har lagt ner hela min själ och allt engagemang för min familj. Jag känner mig rik på så mycket, men i juletid behövs det mycket av det mesta. Det kan inte hjälpas.

Egentligen är det rätt konstigt. Jobb finns det gott om, så ingen skulle behöva vara utan precis som det egentligen finns så mycket pengar i världen så att ingen skulle behöva vara fattig. Stan vimlar av tiggare. Så här ska inte människor behöva ha det.

När jag kom hem i kväll stod maten redan på bordet. Jag har underbara barn. Den saken är klar. Alla borde få ha det så.

 Idag bjuds ni på en musikvideo som vi gjorde för många år sedan med alla barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *