Alla Hjärtans Dag

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Alphas hallonvalentinbakelser

Tanken på att det är alla hjärtans dag idag kan lik väl vara; ”vem bryr sig?”. Ändå finns det spår av firandet ända tillbaka till 1300-talet i Frankrike och England. Den äldsta bevarade valentinhälsningen är från 1477. En riktig hjärtevän går aldrig köpas för pengar, inte heller att någon skiner upp för att just jag kommer. Den här dagen paketeras oftast glättigt med tre röda rosor ”jag älskar dig”. Det har aldrig räckt för mig och jag vet att det är så för många andra också. Det finns förstås alltid människor som pratar utan att säga någonting. Färre av de som är goda lyssnare och som gör att livet oavsett vilken omständighet som man än befinner sig i så uppstår något värdefullt i mötet som sker. Jag har själv befunnit mig på återvändsgränder många gånger då frustrationen har gripit mig och insikten att det bara finns en väg tillbaka.

Jag har hela mitt liv tyckt att det bästa är att kunna vara en människa som vill inspirera. Det finns många och mycket att känna engagemang för. Samtidigt faller allt platt till marken om man inte har någon att uttrycka sin inspiration för. Jag kan ha tusen idéer när för andra det kan räcka med två. Det ena är inte bättre än det andra. Det viktiga är att komma till en punkt där man själv tror sig kunna förverkliga det man har inom sig, det man tror på. ”Sånt bryr mig”, så därför försöker jag just en dag som denna ge det ett extra avstamp. Därför vill jag önska dig min vän den bästa Alla Hjärtansdagen du haft. Låt Insikten väckas om hur viktig du är trots allt även om det inte känns så. Det finns en hel jord av människor som behöver dig. Rosor som gör skillnad. Puss och kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *