Artonde luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Hej alla glada!

Hoppas att ni inte sliter ihjäl er i julstöket. Det sköna med att vara vuxen är att man har rätt att bestämma när man tycker att det är tillräckligt. Det kan ta lite tid att lära sig det. Hann nästan bli mormor innan. Men hinner jag inte göra inlagd sill så gör jag det inte heller och känner mig inte sämre för det. Känner mig nästan bättre faktiskt. Inte har jag köpt alla julklappar heller. Bara några få om sanningen skall fram. Men det löser sig. Den här julen blir ändå annorlunda eftersom vi skall fira julafton tillsammans med hemlösa och ensamma i Stockholm city. Klara kyrka håller öppet hela julafton och vi skall vara värdfamilj. Har haft planeringsmöte idag. Det är första gången vi och Klara gör en sån här grej i den här omfattningen, så vi vet inte riktigt vad som väntar. Tror ändå att det kommer att bli jättekul. Klara har ju haft julbord på dagen förut och vi har ju sjungit på Stadsmissionen vid jul. Julafton är för många årets värsta dag på grund av ensamheten. Hoppas att det för några kan bli årets bästa dag i stället. Vi tänker inte hålla tillbaka något i alla fall i en av Stockholms finaste samlingsplatser.

Idag får ni lyssna på Arons egen sång som hans mamma Temilia har gjort och som Fredrik och hon sjöng igår. Jag tycker den är jättefin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *