Husmor

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81


Eftersom det börjar bli så populärt att kalla sig husmor, så kliver jag ur garderoben. Tada!! Samtidigt är det inte mycket att vurma för, men lägger man som jag ner flera timmar på att göra en älgstek med inlagd gurka och hemgjord gelé á la Cajsa Warg, så är det väl ändå okej att vara sanningsenlig. Jag är förstås inte den som tycker att vi skall pressas in i mallar, vare sig kvinnor eller män. Präktighet gillar jag inte, ändå tar jag ner adventsljusstakarna redan idag för att inte ligga efter om två veckor när det är första advent. Jag gör det bara för att hinna njuta lite mer sen och för att mina barn älskar när det går mot jul.

Det går förstås att känna hemkänsla även om man inte gör som jag. Det hemtrevliga sitter i annat än prylar och rätt stajling. Det kan vara bättre att sova än att städa, för den som behöver det. Allt har sin tid. Omständigheterna kommer i vägen nästan hela tiden. Under årens lopp har jag mest sett till att det som förgyller vardagen får ha sin givna plats. Det går alltid tända levande ljus så blir det snabbt stämning. Eller baka en lätt liten kaka. Den här har Tehilla gjort till pappsen.

Igår var jag på min sista stand-up kurs, så nu har jag fått lite nya ögon på mig själv. Det var ABF som ordnade det och ledaren hette Ami Hallberg Pauli. Ett riktigt proffs på att lära ut. En kurs att rekommendera. Har du lite pengar över och letar efter ett gott fik. Gå rakt över gatan och titta in på Café 60 på Sveavägen.

Idag firas förstås pappa Tobbe. En av topp tio på världens-bästa-pappa-lista. Vad passar bättre än guld en sådan här dag, så vi gör ett besök i bergrummet på Skeppsholmen där Inkaguldet visas. Fri entré under 20 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *