Mamagers kulturkonto – PG 471 09 76 – 4

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Skulle resan bara gälla dem som har rätt förutsättningar till att bli bäst i världen, så hade vi fått sluta för länge sedan, men jag säger som i dansprojektet som Zacharias gjorde i våras ”Perfect or join my picnic”. Han gjorde en dansföreställning tillsammans med rörelsehindrade, småväxta och förståndshandikappade och det var det bästa jag har sett. Grät floder. Så vackert! och det har stannat kvar.

Läste om en Saudi-Arabisk prins som vill skänka 400 miljoner till moskébygget i Tensta. Hur hittar man en sån? Att stötta sina barn ger inga bidrag, även om det bygger för framtiden. Vill du stötta mig och mina kulturprojekt så tar jag tacksamt emot allt från en krona och uppåt. Märk bidraget med ”Picnic”

Krampuss Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *