Barns rätt till lek

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81


De här första veckorna på sommarlovet har vi inte tänkt på någonting och det är min mirakelelexir. Barnen själva har levt utan klockans envisa minuter och jag med förstås. Bästa sättet till att få semesterkänslan att infinna sig. Bada, fotboll, kubb, golf, baka, äta, fika, leka med gamla Barbies är helt OK även för en tolv och femtonåring. Kan förstå om det utifrån verkar rörigt, men i leken bildas harmoni därför att de hinner leka färdigt, samtidigt som de lyssnar på måsarna och för att i nästa sväng ta ett dopp i sjön eller poolen.

Själv är jag övertygad om att Tehillas hyllade skådespelarinsats i Svinalängorna delvis är ett resultat av hennes möjlighet att ha fått leka. Som gamla damer brukar säga när de går förbi vårt hus och ser våra barn leka; ”Här leker de som barn gjorde förr.”

Glöm inte att sommaren är här även om det regnar lite mellan solstrålarna.

Svinalängorna kommer på Blue-Ray och DVD nu på onsdag. Köp eller hyr den!!

One thought on “Barns rätt till lek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *