Livslopp – Curriculum Vitae

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81


Jag har två stora intressen. Barn och kultur. För det mesta har dessa två inte handlat om vad jag själv skall uppnå utan snarare om andras förmågor. Det jag älskar mest är att förverkliga idéer. Göra det tillsammans med några. Alltför ofta sitter var och en i sin egen båt och kör sitt race. Men tillsammans kan vi – som det stod på vårt bröllopskort för tjugosju år sedan.

Hitta starka både musikaliska och andra uttrycksformer. Detta gör mig lycklig. Att förmedla livsglädje och inspiration. Jag har aldrig tänkt ge upp bara för att jag inte får göra TV-program. Har knappt börjat ännu. När jag växte upp tyckte min mamma och pappa att jag kunde satsa på mitt måleri, eller hjälpa behövande. Att gå på ett gymnasium för teaterintresserade blev inte aktuellt, för det fanns inte i hela Småland, där jag växte upp. När den stora studentdagen kom blev jag uppvaktad och firad stort av alla. Själv grät jag mest över att jag inte hade hittat rätt, att det skulle vara så svårt. Ingen människa i hela världen hade kunnat tolka dessa känslor åt mig. Redan här börjar en ung människa sitt sökande och jag känner starkt med alla studenter som åker runt på sina lastbilsflak i stan. Känner klumpen som finns i magen för så många. De sjunger och skriker att den ljusnande framtiden är deras även om många knappast tror på det. Jag tänker; sjung i alla fall för framtiden är verkligen Din och Din och Din. Jag vinkar och pekar på dessa okända. Det behöver inte vara sant det som står på en banderoll; ”Idag medvetslös – i morgon arbetslös.”
Alla behöver vi reflektera över livet med någon. Mycket handlar om att bli behandlad med respekt och värme, för då börjar vi blomma ut och våga ta för oss. Att vara trogen sin idé och gå sin egen väg. Jag som mogen kvinna har varit verksam och jobbat skift i många år. Som dansare hade jag gått i pension nu. Ett arbete är likafullt ett arbete, även om vi inte får så mycket i plånboken och att ha blivit skolad i god arbetsmoral är något av det bästa man kan få med sig in i vuxenlivet.
När jag ser Levi som också nu har tagit studenten, ser jag en ung man som omfamnar hela världen med stark tillförsikt och självkänsla. Snacka om att jag är lycklig. Och i morgon är det Juniors skolavslutning, så nu börjar äntligen sommarlovet på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *