En Plattform

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Att skapa en plattform tar flera år och det är en konst att behålla det glada barnasinnet kvar.
Bindefeld inbjudan
För några veckor sedan damp det ner ett exklusivt brev till fröken Tehilla Blad och glada känslor bubblade upp när vi såg att det var adresserat från självaste Micael Bindefeld. Ibland glömmer vi alla bort att Tehilla har gjort något riktigt stort. Tänker att det inte var så märkvärdigt i alla fall…Svinalängorna. Då blir man extra glad när någon annan utifrån påminner om det stora som varje liten människa kan göra om man följer sin passion. Det kanske är det här alla konstnärer kämpar med lite till mans. Det behövs inget onödigt koketterande utan man arbetar med det man kan och en dag är det dags för resultatet att visas upp.
Tehilla själv har en mycket stark drivkraft och ställer sig inte frågor om hur långt hon skulle kunna komma, utan snarare på allt roligt hon kan göra när hon följer sin dröm. Så att få åka till ett badparadis, ta emot ett fint stipendium i Operans Guldfoaje eller att vara med familj och vänner på en Valborg är lika roligt.
När jag står och lyssnar på Björn Ranelids exalterade vårtal om ordet ”vår”, ”vokalen å som står mellan de två konsonaterna v och r. Ett ord som både är ett pronomen och ett substantiv och v:et kan du vila dig i som en klyka och r:et skulle rulla som en skåning nere i halsen”, men när jag ser den stora skaran av ungdomar så förstår jag att de inte fattar eller bryr sig vad han snackar om. Orden är för långt ifrån deras vardag. Längst utmed kajen sitter fulla killar och tjejer och tittar med tom blick. Jag hade önskat att de hade fått ett eget laddat vårtal, där någon hade sagt att även om vägen är svår just nu, så kan det bli det bästa för dig ändå. Jag hoppas att det nästa år skall finnas utrymme för barnen eftersom det då uppe på kullen öppnas Palatset – Stockholms största kulturpalats för barn och ungdomar.

Men missförstå mig inte. Jag tycker Ranelid är grym!! Men jag är 40+are.

Tidigare på Valborgsmässoafton var vi och firade Kungen på hans 65-årsdag. Den här bilden gör mig lycklig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *