Ögat läser

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Radioaktivitet läcker ut i vattnet, banditen i Libyen fortsätter med sin terror och en frälsare har kommit till sossarna. Själv fortsätter jag att prata om visioner och om att vara på väg och skrattar gott när TV-Ernst filosoferar över de fem sinnena som skall vara verksamma och säger att god inredning luktar som stekt strömming. Jag har nog gått samma kurs som han. Sådana som Ernst behövs för att lätta upp när det är oro i världen. Fler färgklickar än grågubbar.

När jag ser mig runt omkring så upptäcker jag många som aldrig är nöjda i de faser där de befinner sig.

Just nu längtar jag efter Mårbackapelargonier och en stol i solen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *