Filmfest i Frankrike

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

För två veckor sedan var Tehilla och Junior inbjudna till en filmfestival utanför Lyon i Frankrike. En liten stad som heter Annonay ordnar varje år en festival med utvalda filmer av debutantregissörer. Tobbe åkte iväg med dem fredag till söndag. Där blev de väl mottagna och Tehilla fick ta ett stort ansvar som representant för filmen. Hon har blivit så modig och vuxit med uppgiften. Hon sitter där tillsammans med Outi på scen och svarar på frågor på engelska.

Junior tog bilder på all den goda franska maten. Franska croissanter och baguetter flera gånger om dagen. Själv stod jag i valet och kvalet om att följa med, men så kände jag att jag inte ville lämna Alpha hemma tre dagar. Vad jag har hört så var det en mycket lyckad resa och det är ju tur att man kan ta bilder.

Som vanligt är det mycket med olika föreställningar och premiärer. I dag skall vi gå på Werther på Operan, där Alpha medverkar som en skådespelande och sjungande flicka. På franska dessutom.  Så dit är vi på väg nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *