Dags att publicera Mamager!!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Nu kan du hjälpa mig att få min bok Mamager publicerad.

Förra året var jag med i en boktävling på nätet som hette Bok-SM 2009. Jag vann folkets röster i den första omröstningsomgången och gick till semifinal, men sen räckte det inte ända fram till final (kom femma i semi).

Responsen från Sveriges skönaste familjer har gjort att jag tänker ta tag i det här igen och försöka få boken publicerad. För att få lite input till slutredigeringen så ställer jag upp i en tävling igen som heter Månadens Manus. Vinnaren får ett lektörsutlåtande av piratförlagets manusgrupp och går till årsfinal på Kapite1.se

Du som läser min blogg eller tycker om Sveriges skönaste familjer gillar nog boken också, eftersom den handlar om samma saker, så gå gärna in och rösta. Man behöver registrera sig som användare på Kapitel1.se, men det är lätt. Sen är det bara att rösta.

Kom gärna med feedback. Jag är glad åt all konstruktiv kritik som jag kan få.

Klicka på boken så kan du läsa (och rösta):

Jag gjorde en trailer om boken inför förra tävlingen och den funkar fortfarande (även om det står Bok-SM 2009).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *