Videoblogg för Sveriges skönaste familjer – del 6

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Det känns lite trist när man lägger ner otroligt mycket arbete på en inspelningsdag och det visar sig att det mest speglar när jag springer omkring på parkeringsplatser. Barnens uppträdanden var väl betydligt mer intressanta? Även det som hände runt omkring scenen var roligare att se än diverse P-automater. Barnen får så lite utrymme.

Fattar inte varför de inte visade även när Linnea gav Erik den tatuering som hon verkligen hade valt. Det var som att den röda tråden klipptes av.

Ett snyggt avslut på Sikströms bilaffär hade väl varit om pappa Per hade avslutat med att åka till en annan bilaffär där det stod en bil enligt mamma Marias kravspec. Det hade Tobbe gjort. En Mini Cooper med dubbeldörr längst bak.

Så dagens avsnitt av Sveriges Skönaste Familjer var enligt mig lite lamt, men varför klaga när det kommer fler avsnitt som jag vet är betydligt mer spännande.

Här kommer i alla fall kvällens videoblogg:

Nästa vecka får vi se Zacharias spela in en film med Tehilla som skådis och resten av familjen som film-team. Regn, blåst och temperatur kring nollan gjorde den filmdagen till något av ett äventyr. Här är trailern som Zac gjort:

One thought on “Videoblogg för Sveriges skönaste familjer – del 6

 1. Blir lika GLAD varje gå jag ser eran familj.
  Ni är så härliga!!
  Det är som du säger lite mycket spring på en parkeringsplats.
  Men det är kul att se att det är fler än en själv som är virrig.
  Vi är oxå alltid sena var mina barn kommentar.
  Längtar redan till nästa tisdag så man får se er.
  Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *