Filmen om Facebook

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Var alldeles nyss och tittade på “The Social Network”. Trodde först att det kanske bara var en film för ungdomar, men jag hade fel. En inspirerande film som gom gav mycket tankar om att hålla på med saker som kan bli betydligt större än det som är för tillfället.

Tobbe som gillar statistik och kurvor blev väldigt trött på mig, när jag direkt efter filmen genast började tänka på hur vi skulle kunna använda den här informationen. Att vara först med något som börjar växa. Han säger att vi måste använda oss av det vi har och expandera där. Jag är ingen datanörd, men jag vet vad jag har.

Facebook har över 500 miljoner användare, men det kräver hårt arbete att få snöbollen att rulla. Du lägger ner din möda, sen måste livet dra det vidare.

Se den! En kanonfilm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *