Årets Mama 2010 + Videoblogg del 4

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Idag fick jag och Tobbe en rolig överraskning. När jag plockade i posthögen låg där ett knallrosa kuvert. Det var en inbjudan till ”Årets Mama 2010”. Kädsel: Fest. Champange, mat, dryck, modevisning och underhållning. Sen skall visst Annika Lantz kora årets Mamas. Sådana här inbjudningar får gärna bli en vana. Det har faktiskt varit lite tomt sedan Venedig.

Det är allt bra ibland att vara lite TV-kändis. 

Det är som det här med tanken på prinsessbröllopet. Varför skulle det vara konstigt att drömma och tänka något sådant, att en så pass duktig dansare som Levi skulle få uppträda där bland alla världsstjärnor. Han är faktiskt uttagen till en av världens största balettävlingar för ungdomar i Lausanne. Hade han varit en lovande idrottsman på den nivån hade det inte varit konstigt att man sträcker sig mot sina drömmars mål. ”Jag satsar på OS 2012”, kan en 18-årig idrottare säga utan att någon tycker att han sticker upp.

Det kan vara så att i ett ögonblick kommer en vändpunkt och går lika snabbt förbi utan att vi själva lagt märke till det. ”Inte borde väl jag”, men det är just det här som gör att livet blir så spännande och roligt, när vi vågar ta ut svängarna i drömmarna.

För min familj och en halv miljon andra som var i stan den här speciella dagen kommer detta vara ett minne att bära med sig. Det där barnsliga entusiastiska som skapar glädje med pompa och ståt. Det kunde lika gärna varit en liten händelse, men just nu var det Kronprinsessans bröllopsdag.

Om jag skulle rätta mig efter vad folk tycker är lämpligt, så hade det inte blivit någonting. Det är faktiskt inte konstigare än så att du får en tanke eller en idé som vid ett senare tillfälle slår ut i blom, när du vågar gå på den. Det finns hur mycket ursäkter som helst för att låta bli, men jag tar fasta på människans potential och det tycker jag att vi gör rätt i.

Här kommer videobloggen för del 4 av Sveriges skönaste familjer:

One thought on “Årets Mama 2010 + Videoblogg del 4

  1. Hej!!
    Var tvungen att gå in på din blogg och kolla när du hade varit inne på min.
    Va, glad jag blev!!
    Tycker ni är BÄST en jätte härlig familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *