Skitgubbe!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Så säger jag bara om mannen på Migrationsverket som så hjärtlöst splittrar en familj genom att skicka tillbaka mamman och pappan till sina respektive länder trots sex år i Sverige. Sen skall Sverige vara ett land som så stolt snackar om barnens bästa och barnkonventionen och allting. Världens samvete? Knappast. Enligt migrationsverket får de minsann skylla sig själva som inte har ordnat det för sig. Det retar upp mig och adrenalinet sprutar ut i kroppen.

Sen har Tobbe stekt trettio pannkakor så att Tehilla, Rufus och Levi som dansar på tioårsjubileet för barnens dansdag på Dansmuséet och skall rusa iväg för att köpa färg till skrivaren, så att Zache kan få iväg sin ansökan till ett projektstöd som skall vara inne i morgon. Ibland är det för mycket som händer på samma gång helt enkelt….

Återkommer när jag har lagt upp lite filmer och bilder från helgens föreställningar.

One thought on “Skitgubbe!

  1. Hejhej Tobbe Blad! (och resten av familjen)
    Ja du har säkert rätt att det är väldigt roligt också. 🙂 Men också lite läskigt att se hur de kanske väljer att vinkla saker och ting.
    Det är ett bra/roligt program iaf, även utan oss! 😉

    Sedan håller jag verkligen med dej Nina om att det är en skitgubbe!!! Hur kan man bara dela på en familj med småbarn på det viset? De var visst bara 1, 2 och 9 år om jag har uppfattat det rätt. Rent ut sagt förjävligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *