Födelsedagen är över

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Alla mina barn ville fira sin mammas 46-årsdag, så jag passade på att ta en bild som inte ens Kanal5 lyckades få till.

Tehilla skrev så fint att jag inte skulle tänka på att jag blir gammal. Jag har ju halva livet kvar att leva och att det kommer fler hopp och förväntningar och nya äventyr. Låt oss ha kul! Äpplet faller visst inte långt ifrån trädet.

Alpha påminde om att jag är världens bästa mamma.

Blad fick blommor och presenter. Den här väskan från NK blev jag extra glad över.

Tack alla mina härliga barn för en härlig dag.

3 thoughts on “Födelsedagen är över

 1. Hej Nina Blad! Roligt att jag hittade din blogg för jag gillar eran familj skarpt! Ni är lätt bäst i “Sveriges skönaste familjer”
  Men jag har blivit lite förvirrad över en sak angående din äldsta dotter och din yngsta son.. I ett program från nyhetsmorgon (om jag inte minns fel) så stod det att hon hette Engla och han hette Nikodemus… var det ett skrivfel eller har det skett ett byte? Tacksam för svar 🙂
  Kram Caroline

  1. Tack. Vad kul att du gillar programmet.

   Junior heter även Nicodemus i andranamn, men i början hade vi det som tilltalsnamn. Det är bara någon enstaka person som fortfarande säger Nicodemus.
   Ängla heter Ängla Temilia och hon kallades för Temilia ända till gymnasiet då hon hellre ville heta Ängla. Nu heter hennes band också Temilia, så det blir mer hennes artistnamn.

   Hoppas att det var svar nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *