Vilodag?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Skulle bara hjälpa Tehilla att få ett annat klädskåp i sitt rum. Behövde målas. Blev gult och rött. Hennes gamla flyttas ut. Alphas fönster håller på att målas. Hon kommer på att hennes kläder också behöver större utrymme. Det lilla skåpet flyttas ut. Bärs upp till Zacharias rum. Där stänger jag dörren. Hänger upp skylten; Städa!

Kylskåpet torkas ut och rensas. Rufus dammsuger och rensar även i sin röra. Han ramlar ner från en pianostol. Skvätter ner tapet och golv med målarfärg. Akututryckning. Påstår sig nu behöva ett skrivbord till skolstarten. Chesterfieldfåtöljen kånkas upp för trappan. Byter plats med det oanvända skrivbordet. Städar bort allt som gömts under. Hopvikta kläder som ligger ovanpå plockas undan.

Levi skrapar sina två fönster som snart skall målas.

Hittar ett pärldraperi på vinden. Borras upp. Lyfter bort en dörr. Vill inte gå med på att göra i ordning alla barnens rum samtidigt, men inspirationen till varandra gavs lika snabbt som svalorna leker i vinden.  Disponera egen tid är det inte tal om. Det här blev för mycket på en enda dag. Dessutom måste bilen fixas, räkningar betalas, golvet dammsugas.

Lagar raskt middag. Slänger sopor. Flickorna bakar en blåbärspaj av blåbären de plockat. Det är söndagen den första augusti 2010. Om en månad är vi på väg till Venedig. Det är ett annat liv det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *