Vem vill döma stackar?n?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Pelle som medverkade på kvällsöppet ikväll har skrivit en hel bok om att inte kunna älska sitt barn. Det är klart man undrar, eftersom jag själv har skrivit en hel bok som ännu inte ansetts tillräckligt intressant att publicera. Jag min stackare är alldeles för positiv. Pelle kanske skulle ha träffat mig för tio år sedan så att han hade fått lite av min positivitet.
Fattar inte alls detta ältande om att gå omkring och känna sig fördömd.  Det måste ha gjort honom ännu mera sårbar, för att inte tala om hur pojken själv tänker som jag förmodar också kan läsa och känna. Det är en liten människa vi pratar om. Jag kan förstås inte veta vad Pelle och mamman gått igenom och jag har inte läst boken, men kärlek kan aldrig växa utifrån krav. Jag hade inte velat sitta i TV och hänga ut mina barn på det viset.  Prio ett är i alla fall för mig att fundera på livets hemligheter. Hade jag fått status om jag sagt att jag har tid att baka småkakor eller att Tobbe  bakar surdegslimpor varje vecka. Sånt vi gör oavsett trend. Det kan vara lätt att babbla, men jag får väl läsa hans bok. Killen är förmodligen inte en ungtupp som bara vill synas och höras.
Märkligt samhälle ändå att vi ska behöva boosta upp  35-40 åriga nyblivna föräldrar. Jag skäms inte för att säga att det är det vackraste som finns att få bli förälder. Jag förvånas ändå att inte kunna förlikas med det eftersom det är den mest naturliga sak i världen.

Framtidens vinnare är hur som helst den senare delen av 90-talisterna eftersom det var små kullar då och det tidigare hade satts in så mycket resurser för de större kullarna som föddes i början av 90-talet. De kommer helt enkelt att lyckas väl med bra jobb och bostad. Jag har alltså bara en som kan lyckas då de andra fem nittiotalisterna är födda den första halvan av 90-talet. Bingo! Borde kanske skriva en bok om det också, men jag tycker fortfarande att lyckas är när man får tag i sin passion och får möjlighet att blomstra i den och då kan man vara född när som helst.

Brukar inte ägna tid att kommentera utseende, men såg ni inte vad Lennart Ekdahl var snygg i kväll. Vilket leende.

Natti natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *