Alakoski på besök

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Efter några veckors resande har vi blivit riktiga travellers. Idag, tisdag, flyger Tehilla och Junior hem. Nu är det Alphas tur. För en timme sedan kom hon och Tobbe med flyget. Alpha är Marja i Svinalängorna. Hon finns inte i boken, men det är Leenas barn i nutid. Från och med nu kommer barnen att varva med några dagar i veckan var. För mig som mamma har det till största delen varit helt fantastiskt att få vara med att stötta och hjälpa. Nästa vecka skall både Tobbe och jag att vara statister i filmen. Det spelar ingen roll om vi syns eller blir bortklippta. Det är roligt att vara närvarande och se hur allt fungerar och hur duktig Tehilla är.

Idag var det också ett mäktigt möte när den riktiga Leena, författaren till Svinalängorna, Susanna Alakoski mötte Tehilla, Pernilla och Outi (Leenas mamma Aili i filmen). Här skrivs filmhistoria.

Igår var det ytterligare en dag med kalabalik och kaos. Poliser, blod och sjukvårdare.

One thought on “Alakoski på besök

  1. Hej Lena!
    Tack för din kommentar, å tack för att du gjorde mig uppmärksam på denna bloggen. Ska bli såå spännande att följa Tehillas väg t färdig film, å hennes syskons åxå såklart. Svinalängorna e en film jag väntar på, så extra kul att få se Tehilla där. Gillar henne starkt i Kvalster .. hon gör en grym rolltolkning där, hälsa henne d.
    Å hyllade henne återigen i min blogg, haha. Se inlägget här .. http://1001apor.blogspot.com/2009/10/en-kommentar-trevligt.html

    Ha d fint, å hoppas att Ystad visar sig från sin vackra sida.
    Krama.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *