Bullbak med förhandsvisning

Som ni vet brukar jag lova att jag ska bli bättre på att blogga, vilket jag ändå aldrig blir och vad är det för vits med löften som man inte kan hålla? Men jag har fullt upp med livet och min stora familj, så för er trogna läsares skull berättade jag nu sanningen och känner ändå att jag vill skriva några rader denna lördagkväll. Jag är av den åsikten att saker ska vara drivna av otvungen lust och nu har jag lust.

Idag har vi haft förhandsvisning av Öyevitne här hemma. TV serien där Tehilla är med går upp i Norge nu i oktober, men den kommer troligtvis att sändas i SVT i november. Nu får även ni här chansen att se två avsnitt. Gå bara in på länken här och knappa in lösenordet VIPNRK.

Vi har haft huset fullt med ungdomar som bakat bullar och lilla mor fixade en härlig middag. Just nu ligger jag i soffan och ser på opera på tvåan som värsta pensionär och tar igen mig.

Kram!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *