Gott Nytt År 2014

Nu finns det ett helt nytt år att se fram emot. Redan någon dag innan nyår brukar jag känna in vibbarna. Gillar inte att bli överrumplad utan att ha tid att lyssna in. Tid har en förmåga att flyga iväg fortare än drömmar, förväntningar, önskningar och någonstans där mitt bland alla dagar formas våra liv.

Nu ligger ett helt nytt år framför oss. Att fira nyår för mig är som en hyllning till livet och allt vad vi får vara med om då vi ställer oss till förfogande på nytt. Välkommen 2014! Jag tar emot dig med öppna armar.

 

 
 
 
 
 
 
 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *